torstaina, maaliskuuta 04, 2010

Valokuvatorstai: Haisuli

Valokuvatorstain 157. haase on haisuli.

13 kommenttia:

  1. Mika taa on? Tehdaanko tuolla jotain...?

    VastaaPoista
  2. Kyllä tehdään. Olutta. Kyseessä on Fuller'sin panimo Lontoon lähellä Chiswickissä.

    VastaaPoista
  3. :-) Onneksi ei sammioon pudonnut...

    Ja hauskaa nimipäivää!

    VastaaPoista
  4. Panimossako haisee, kai se on uskottava. Mutta lopputulos vain tuoksuu.

    VastaaPoista
  5. Hyh, sitä härskiintyneen panimo mäskin hajua. Kuitenki kaikki pitää lopputuloksesta. Jahka se mäski on erotettu ite juomasta :D.

    VastaaPoista
  6. Oluventeon hajun miekii kärsisin...
    Tuli mieleen ISO rokkasatsi joka keitettiin vähän tuonnäköisessä padassa 112. päiviille...
    Haisua siitäkin tehdessä ja käytön jälkeen...

    VastaaPoista
  7. arleena,
    Tuosa panimossa oli sellainen kevyehkö ja paikoittain hieman väkevämpi maltaan tuoksu tai haju. Ei sellainen rankka, mutta vähänniinkuin "haisuli" :-)

    Taru,
    Juuri sellainen. Noita pannuja oli siellä muutama ja juuri noissa sitä oluen alkuaineita sitten keiteltiin...

    varsuli,
    Heh... onneksi se ei ihan tuollainen olut, mutta haju kuitenkin:-) Sopisikohan tähän tapaukseen "lopputulos ratkaisee"-fraasi?

    Kissapelakuu,
    Joo, rokkapadastakin lähtee sellainen tuoksu, jota ei ihan hevillä unohda.

    VastaaPoista
  8. Ai meijeripanimo. Varmaan lähtee rukiiset hajut.

    VastaaPoista
  9. Nooh, kyllä ne tuoksut ihan maltaiset olivat :-)

    VastaaPoista
  10. Miksi jonkun noin hyvänmakuisen tekemisestä lähtee niin kamala haju?

    VastaaPoista
  11. Niin, mutta onko sen hyvän maun vastapainona hyvä tuoksu? :-) Nooh, ei oanimossa ole paha haju, vain sellainen maltainen haisuli...

    VastaaPoista