perjantaina, toukokuuta 30, 2008

Kehoitus ryhtyä ihmisbanderolliksi

Poimintoja suoraan ilmoituksesta (kappalejako Vaiheisen):

Suomalaisista yli puolet vastustaa uusia ydinvoimaloita ja vain kolmannes kannattaa (YLE:n mielipidetiedustelu 8.5.2008). Samaan aikaan Suomen hallitus valmistelee ilmastostrategiaa, joka avaisi ovet lisäydinvoimalle. Ilmastopäästöjä leikattaisiin vain 20 prosenttia vuoteen 2020 mennessä. Tämä ei käy! Ilmastokatastrofien torjumiseksi päästöjä pitää teollisuusmaissa vähentää vähintään 30 prosenttia. Ydinvoimaa tähän ei tarvita.

Hölmöilyn on loputtava.

Tule kertomaan tämä hallitukselle ja sen ilmasto- ja energiastrategiasta vastaavalle Mauri Pekkariselle. Tule pikseliksi Suomen viileimpään ihmisbanderolliin 1.6. klo 13–15 Helsingin Narinkkatorille.

Kehoitan siis käymään sivustolla: http://ekakuudetta.info/ ja ilmoittautumaan tapahtumaan.

Keltaisena pikselinä on kiva olla!

* * *

Tapahtuman järjestää ad hoc -joukko ympäristökysymyksissä aktiivisia ihmisiä. Tapahtumaa tukevat Greenpeace, Maan ystävät, Suomen luonnonsuojeluliitto, Vasemmistonuoret, Vihreät nuoret ja opiskelijat sekä Luonto-Liitto.

Vaiheinen ei ole minkään edellä kerrotun järjestön jäsen tai aktiivi, mutta oman harkintansa mukaan kannattaa eräitä niiden mielipiteitä ja on sitä mieltä, että kyseisen tapahtuman viesti on se, mitä Suomi nyt tarvitsee.

* * *

Hmm... muistaako kukaan Ydinsulku 35-liikettä? Nyt jos koskaan!

Ei kommentteja: