perjantaina, toukokuuta 23, 2008

Nyrjähdyksiä #23

Tätä on ihan oikeasti vaikea ymmärtää. Veronmaksajien rahoilla hankittuja kaupunkifillareista vandalisoidaan urakalla. Kuten HS kirjoittaa: "Aito ja jäljittelemätön hölmöys paistaa Kiasman viereen sijoitetusta kaupunkipyörätelineestä. Viidestä fillarista neljä on pilkottu päreiksi."

Eikö joillakin ole muuta tekemistä vai onko tällaisesta typeryydestä tullut nykyaikainen versio voimien esittelystä, rohkeuden osoittamisesta ja muusta vastaavasta ikiaikaisesta kilvoittelusta? Siis sitä, mitä ennen vanhaan nuoret harjoittivat esimerkiksi painimalla tai mittelemällä urheilullisissa merkeissä.

Syyttömien fillareiden vandalisointi on huonosti valittu menetelmä. Yhteisillä varoilla hankitun fillarin hajottaminen on pelkästään noloa toimintaa eikä vaadi edes minkään sortin osaamista.

Toinen vandaalijengi on saanut jonkun yöllisen auringopistoksen Iso-Britanniassa ja hyökkäsi esihistoriallisen Stonehengen monumentin kimppuun. Vandaalit saivat hakattua kolikon kokoisen kivipalan monumentista ennen kuin vartijat ehtivät paikalle.

Jostain syystä valon lisääntyvä määrä aiheuttaa ihmisissä omituisia reaktioita.

Ei kommentteja: