tiistaina, toukokuuta 06, 2008

Sampo-prenikka

Viides rooli visioi Sampo-prenikan, jota jaettaisiin "vinon hymyn kera kaikille tietotekniikan parissa enemmän tai vähemmän ryssineille". Hyvä idea.

Päivän uudistuja on blogilista.fi, joka on saanut ainakin kasvojen kohotuksen, mutta ilmeisesti myös joitain uusia ominaisuuksia. Lyhyen tarkastelun jälkeen ainakin jotkut tiedot päivittymättä, päivittymässä tai jotain. Päivän Sampo-prenikkaa voi siis suositella blogilista.fi:lle.

Vai mitä pidätte siitä, että tilastojen mukaan juuri nyt Vaiheinen on luetuimmat -listalla sijaluvulla 8386 (tässä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä), mutta että on pudonnut sijaluvulta 0 (missä se on?). Tilaajia Vaiheisella on peräti 137 (ennen uudistusta taisi olla 13), mutta lukijoita viikossa tasan 1 (laiskuusko kaikkiin iski?). Nojoo, mittarit sekaisin.

Numeroita enemmän sanoista voisi sen sijaan saada vähän isommat kiksit. Vaiheisen uudet avainsanat ovat: hääblogi, hääjärjestelyt, hääsuunnittelua ja häät. (Mitään näistä sanoista ei ole tässä blogissa taidettu mainita ennen tätä entryä).

Vaiheinen kuuluu myös kanaviin valokuvat ja kuvat (aika tasaisen harvoin näillä alueilla on tullut taiteiltua).

* * *

Jälleen yksi verkkopalvelu on siis uudistettu ja puolivalmistetta tulee tuutista. Jos asiaa tehtäisiin pienin voimin tai harrastuspohjalta, voisi koko asian ohittaa olankohtautuksella, mutta kun blogilista kuuluu nykyään Suuren ja Mahtavan SanomaWSOY:n sateenvarjon alle.

Ei voi kuin ihmetellä jälleen.

2 kommenttia:

Halo Efekti kirjoitti...

;D Heh!
Ensimmäisen Sampo palkinnon myöntäisin kyllä juhlallisesti Sampolle itselleen, jolta mestarillisen tunaroinnin johdosta on häipynyt uutisten mukaan 20000 asiakasta (tähän mennessä).

Blogilistalla minulla oli eilen avainsanana mm. "oikeistolaisuus". Otan sen henkökohtaisena loukkauksena :( Ei vaan, olenhan minä aina välillä räkyttänyt ja yrittänyt purra riistokapitalistia nilkasta - on aihetta tosiaan käsitelty noin niinkuin laajasti ottaen. 8[

Vaiheinen kirjoitti...

Joo. Sampo Pankille voisi myöntää Sampo-prenikan Suurristin kultakäädyin, sen verran omassa kokoluokassaan se sotku on. 20000 asiakkaan menettäminen hölmöilemällä on varmaan eräänlainen ennätys.