tiistaina, maaliskuuta 08, 2011

"Sä et tainnut ymmärtää"

Se ei ole uutinen, että Perussuomalaiset ovat kärähtäneet vaalirahatöpeksimisestä siinä missä muutkin puolueet. Se taas on uutinen, että aiheesta puheenjohtaja Timo Soinilta ei irtoa valaisevaa sutkautusta, vaan sangen ylimielinen lausunto, jolla ei selvitetä tai perustella yhtään mitään. Päinvastoin, paetaan kollegan selän taakse ja syytetään asiasta kysynyttä toimittajaa ymmärtämättömyydestä.

Kyse on Raimo Vistbackan avustajarahojen junailusta puolueen Etelä-Pohjanmaan piirin vaalikuluihin. Asiasta kertoo päivän Iltalehti.

Kyseessä ei ole ihan mitätön summa, sillä piiri on saanut avustajarahoja vuosina 2005-2009 yhteensä 54423 euroa ja vaalikuluja on ollut 38805 euroa. Avustajarahat ovat olleet piirin ylivoimaisesti suurin tulonlähde.
Lakeja tuskin on rikottu, mutta niin ei ole kaikissa muissakaan moraalittomissa vaalirahatapauksissa ole tapahtunut.

Perussuomalaiset ovat käyttäneet vastoin sääntöjä veronmaksajien rahoja omaan kampanjointiinsa.
Soinin ylimielisyys hänen vastatessaan toimittajan kysymykseen 'sä et tainnut ymmärtää...'-tyylillä kertoo vain siitä, että Perussuomalaisten selkäranka on tehty samasta muovista kuin kaikkien muidenkin puolueiden.

Moraalista ei ole tälle joukolle kilpailuvaltiksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Työskentelen parin suomalaisen nettisivuston parissa parantaakseni niiden hakukonenäkyvyyttä. Etsin siis jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ja törmäsin sattumalta sivustoonne. Olisin halukas keskustelemaan kanssanne mahdollisuuksista yhteistyöhön.

Ottaisitteko yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää. Toivon vastaustanne siinäkin tapauksessa vaikka ette olisikaan kiinnostuneita. Toimimme jo yhteistyössä satojen suomalaisten sivustojen kanssa ja toivoisin, että saisimme teidän sivustostanne seuraavan kumppanin.

Tarkoituksenamme on tuottaa siis laadukasta sisältöä sivustollenne esimerkiksi artikkelin muodossa. Tarjoamme myös muutakin sisältöä, kuten pelejä rss-uutissyötteitä tai vaihtoehtoisesti voimme ostaa myös suoria linkkejä. Kerron asiasta myös mieluusti lisää!

Ystävällisin terveisin,
Mikael Mattsson
seo.mattsson@gmail.com