lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Vallankumous peruttu, blues soikoon

Akhnaton on klubi lähellä päärautatieasemaa. Paikka muistuttaa etäisesti Tavastian ja Dubrovnikin risteymää. Tyyli tavastialta, koko ja arkkitehtuuri Dubrovnikista.

Mainoksen mukaan paikassa eilen piti olla Nu Jazz Revolution. Jos paikan nimi on Akhnaton ja lupaa vallankumousta, niin olihan se nähtävä. Illan setin nimi oli Supernatural - Brotherhood of jazz.

Vallankumous hyytyi heti alkuunsa, sillä paikalle ilmaantunut maksavia asiakkaita kourallista enempää ja homma jäi parin ihan kelvollisen dj:n triphop-tyyliseen soitantaan. Musiikki kuin Belgessä, vain osallistujat puuttuivat.

Mutta eipä hätää. Kun yksi klubi ei toimi, löytyy jostain aina toinen. Suunta kohti Leidsepleiniä ja Bourbon Street Blues Baria. Nimensä mukaan paikassa soitetaan bluesia. Sisäänpääsy klo 23 asti ilmainen.

Bourbon Street on viikonloppuisin 05:een auki, joten bilettää voi vaikka pikkutunneille. Meininki oli tällä kertaa kevyttä bluesia ja hetkellisesti livahdettiin rockin puolelle. Kuulijakunta oli tullut juhlimaan, joten menokin oli sen mukaista. Musiikissa ei ollut valittamista, ihan hyvin jytisi.

Ei kommentteja: