sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

Ilmasto on hot ja sille soi requiem

WWF:n ja YleX:n yhteinen Ilmasto on hot -kampanja ilmastomuutoksen hillitsemiseksi alkaa syyskuussa. Kampanja halutaan saada aikaan käytännön toimia ja se tulee näkymään ja kuulumaan Ylen kanavilla, mutta myös Helsingin Sanomissa ja UMO Jazz Fest 2007 -tapahtumassa 30.8.-2.9.2007.

Kampanja starttaa virallisesti 22.9. ja kestää aina helmikuun 2008 loppuun asti. Kampanjaan voi jo nyt ilmoittautua.

Muita suomalaisia ilmastonmuutoskampanjoita ja sivustoja tuossa tulikin aikaisemmin esiteltyä.

Siis eikun toimeen.

* * *

UMO Jazz Festin ohjelma on myös julkaistu ja ihan hyvältä näyttää.

Leffojen ystäville ohjelmistosta löytyy Cine-concert, jossa Aki Kaurismäken mykkäelokuva Juha esitetään Anssi Tikanmäki Film Orchestran säestyksellä. Helsinkiin tämä symbioosi saapuu nyt ensimmäistä kertaa.

Tapahtuman pääteoksena on Werner Hertzogin dokumenttielokuva Requiem For A Dying Planet. Livemusiikin siihen tuo hollantilaisen modernin jazzin Ernst Reijsegerin vetämä trio.

3 kommenttia:

I.S. kirjoitti...

Moi!

Lähdetkö munn kanssa käymään Viapori Jazzeilla la 25.8.? http://www.viapori.fi/jazz/ohjelma.html

terv. IStori

Vaiheinen kirjoitti...

Okei. Hyvä idea. Mennään vaan. Olisko toi konsertti nro 9 hyvä?

Viime vuonna Viapori Jazzeilla oli Jukka Perkon ja Samuli Kosmisen Konela. Se oli jotakuinkin viime vuoden timanttisin veto kotimaan kamaralla, jos multa kysytään.

I.S. kirjoitti...

Jaa. Ehkä. Sen hommaan formaatti mua vähän epäilyttää. Ja mietin vähän jos ostaisin siihen liput Miss Funnybunnyn mummulle. Entä sit ne lopppujamit? Tai sit jo se perjantain 80-lukukeikka, sekin voisi olla funfunfun.

Terv. IStori