lauantaina, syyskuuta 26, 2009

Ärsyttävimmät teknovideot

Wired on listannut 8 ärsyttävintä teknolvideota, joita jaellaan verkossa.

Mukaan mahtuu joutenpäväinen video, missä esitellään vetureita (kuka haluaa ostaa vetureita?) sekä vaikkapa läppäreiden heittelyä ahteriin. Mutta nämä eivät vielä pääse listan kärkeen.

Lainataan Wirediä:

Most TV commercials are annoying, but the tech industry takes the cake for making ads so bad that you have to question if it was intentional.
Aivan. Ja kummallisimmat videonpätkät ovat jostain syystä erityisen ärsyttäviä ja niitä yhdistää yksi asia: Ne on tehnyt Microsoft.

Wired ehdottaakin Microsoftille, että sen pitäisi julkaista kirja "How to Annoy Consumers and Humiliate People". Niinpä.

Ottamatta mitään kantaa mihinkään teknosotaan, täytyy vain ihmetellä miten yhtiö, jolla tuskin on puutetta resursseista hankkia kunnollista mainontaa, kykenee organisoimaan itselleen ällön Songsmith-videon tai höperöä puhetta Windows 7 Launching Partyistä (ehkä jenkeissä tällaiset bileet ovat mahdollisia, mutta kokoontuisitko sinä juhlimaan käyttöjärjestelmän julkistamista?).

Eikä tässä kaikki. Wiredin mukaan pahin tyräys on Internet Explorer-video, missä vaimo oksentaa aviomiehensä päälle. Eikä vain yhden kerran, vaan kolme.

Kas, tässä erään maailman suurimmista yhtiöistä toteuttama video, jota et ehkä halua nähdä:

Ihan totta. Miten tällainen shitti on noilla resursseilla ja oletetulla osaamisella mahdollista?

Ei kommentteja: