maanantaina, syyskuuta 21, 2009

Vastarinta on hyödytöntä?

Jos nyt joku ei ole vielä sattunut huomaamaan, niin viestintäteknologia ja erilaiset verkot muuttavat maailmaa.

Mikäli joku on edelleen esimerkiksi sitä mieltä, että "ihmisellä on tarve tarttua lehteen ja omistaa se sekä uppoutua tarinoihin ja lukuelämyksiin, joita verkko tai lehden lukulaite ei voi tarjota", hän voisi katsoa oheisen videon tarjoaman eräänlaisen videomuotoisen lightning talkin ja pohtia asiaa uudestaan:

Ympärillämme tapahtuva muutos ei ole vielä saavuttanut huipentumaansa ja tulemme näkemään vielä mittavia muutoksia.

(via SchizoBlog)

2 kommenttia:

peteer kirjoitti...

Mobiilissa verkossa on tullut luultavasti oltua ajallisesti enemmän, kuin kiinteässä yhteydessä, jo muutamia vuosia. Tarkistan uutiset ja sähköpostit määrällisesti ehdottomasti enemmän mobiililaitteesta, kun voi tapahtua missä vaan.

Näyttö- ja osoitinlaitteiden rajoittuneisuuden vuoksi duuniduunisovellukset eivät vielä valitettavasti tietenkään voi olla kännykässä, korkeintaan läppärissä.

Hauska ja havainnollinen video eräiden asioiden siunauksellisuudesta. Kuitenkin amerikkalaiseen tapaan keskittynyt määriin, ei niin paljon sisältöjen merkityksiin, jos saa arvostella...

Vaiheinen kirjoitti...

Mobiili on varsin näppärä uutisten lukuväline varsinkin silloin kun on joutoaikaa eli vaikkapa julkisessa kulkuneuvossa.

Joo. Saahan tuota videota arvostella ja tavallaan pitääkin, sillä siinä on hieman tuollaista vikaa. Pelkillä määrillä se internetvallankumous ei sentään etene.