torstaina, marraskuuta 26, 2009

Valokuvatorstai: Jotta en unohtaisi

Valokuvatorstain 150. haasteena on Jotta en unohtaisi.

Jotta en unohtaisi

9 kommenttia:

Savu kirjoitti...

—Poimi roska päivässä

Harakka kirjoitti...

Savu sen sanoikin, mikä mullekkin tuli mieleeni kuvasta, että jos jokainen poimisi vaikkka yhden roskan päivässä, niin maailma olisi paljon puhtaampi ja meidän olinsijamme, puistot yms.
Eli nyt sitten vaan roskapussi mukaan ja roskia kerään ainakun lenkillä ollaan!

SusuPetal kirjoitti...

Tuollaiset "unohtuvat" liian helposti.

Vaiheinen kirjoitti...

Savu,
Sekin on erittäin hyvä asia muistaa.

Kuinka moni muuten kerää roskan, kun sellaisen jonkun toisen heittämänä näkee?

Harakka,
Olet erittäin oikeassa. Tietenkin niiden, jotka näitä roskia heittelevät, olisi syytä tiedostaa tekemisensä ja korjata asenettaan, mutta jos tosiaan Maan asukkeina ottaisimme roskan talteen, lähiympäristömme siistiytyisi kummasti.

Vaiheinen kirjoitti...

SusuPetal,
"Unohtuvatpa" hyvinkin. Tavallaan on idioottimaista, miten jotkut roskiaan käsittelevät esimerkiksi yrittäen tunkea roskapusseja kadunvarressa oleviin astioihin ja jättäen ne puoliksi avoinaiset pussit sen viereen, kun eivät sitä sinne saa tungettua kuitenkaan. Linnuilla riittää hupia levitellessään HK:n sinisen paketteja ympäri maita ja mantuja.

Tosin lähes typerintä mitä kaupungilla näkee on se, että jotkut hölmöt yrittävät käyttää erilaisia tuhkakuppivirtelmiä roskiksina. Siinä on jotain kaupunkilais- ja maalaisjärjen suurta puutetta.

Ansku kirjoitti...

Olen jo muutaman vuoden poiminut roskan päivässä. Koiran kakkapussissa se kulkee samalla vaivalla. Meidän pikkuinen kadunpätkä on pysynyt ihmeen puhtaana sillä konstilla.

Taru kirjoitti...

Joskus mietin kävelyllä, mitä kaikkea ihmiset autoissaan syövätkään...tienposken roskista päätellen. Siellä sitä on vaikka mitä? Kuka nekin kaikki roskat korjaa pois?

Oh-show-tah hoi-ne-ne kirjoitti...

Niin, jotta totuus ei unohtuisi.

Vaiheinen kirjoitti...

Ansku,
Se on tosiaan pieni vaiva ja usein se roskiskin on aika lähellä.

Taru,
Niin. Jengillä on autoissaan kaikenlaista kamaa ja sitten ne löytyvät sieltä tienpientareelta muiden kerättäväksi ja osin myös yhteiskunnan kuluksi.

Oh-show-tah hoi-ne-ne,
Niinpä. Siinä se on yksi ihmisen jalanjälki.