torstaina, tammikuuta 15, 2009

Nyrjähdyksiä #42

Pääministerin entinen tyttöystävä Susan Kuronen Ruusunen sanoo, että hänen hallussaan olleet intiimit kuvat pääministeristä on varastettu. Ne varastettiin Kurosen Ruususen pojan asuntoon tehdyn murron yhteydessä siten, että murron yhteydessä vietiin kamera, jossa nämä kuvat olivat.

Ihan totta. Olisiko nyt hiljalleen jo mahdollista, että kansakunta vapautettaisiin tämän ikivanhan suhteen ja sen eri käänteiden vatvomisesta? Lopullisesti.

Tulipahan asiasta mieleen, että millaisella harkintakyvyllä pääministeri antaa ottaa itsestään "intiimejä valokuvia"? Toisaalta kuka ihme säilyttää useamman vuoden vanhoja "intiimejä valokuvia" kamerassa (jonka jokainen voro ottaa matkaansa hetimiten, jos sellaisen jossain näkee)? Onkohan joku voro niin hoopo, että yrittää rahastaa ko. kuvilla jotain juorulehteä (joka vetoaa sitten lähdesuojaan ja moisten hömppäkuvien yhteiskunnalliseen merkitykseen... hohhoijaa).

Ei, en halua edes kuulla vastauksia.


EDIT 16.1. Korjattu sukunimi.

4 kommenttia:

Halo Efekti kirjoitti...

Kyllä mulla heräs samantyyppisiä kysymyksiä... Siis kuka säilyttäisi poikansa luona olevassa kamerassa olevalla muistikortilla äiskän, vuosia sitten olleen, ex-poikaystävän intiimikuvia, varsinkin kun kirjan yhteydessä paljastuksia on jo puitu oikeudessa?
"Meiän äiskän ex-poikaystävän nakukuvat tällä kortilla"

WTF?

Vaiheinen kirjoitti...

Jep. Koko homma on joko omituinen tai sitten pelkästään tyhmä.

enkeliporsas kirjoitti...

Ihmiset ovat outoja. Koskaan ei tiedä, minkalaisia mielihaluja Susan Kurosen ja Matti Vanhasen intiimikuvat voivat aiheuttaa.

Mielenkiintoisintahan tässä on se, että kuinka intiimeistä kuvista on kyse. Matti Vanhanen on sentään pääministeri.

Vaiheinen kirjoitti...

Niin. On siinä tietysti pointtinsa tuossa pääministeri-kontekstissa, miten intiimejä ne kuvat ovat. Toisaalta minusta koko homma on sen verran hölmö, etteivät ne kuvat kiinnosta.

Ihmiset ovat outoja, totta.