perjantaina, elokuuta 14, 2009

Valokuvatorstai: Parasta kesässä

Valokuvatorstai palailee kesälomilta ainekirjoituksen perinteitä kunnioittaen aiheella "Parasta kesässä". Vastataan haasteeseen perinteitä kunnioittaen sopivasti epätasapainoisella luontokuvalla:
Parasta kesässä

13 kommenttia:

lepis kirjoitti...

Vesi ja kasvit, siinä se! Eihän sitä muuta tarvita :)

Vaiheinen kirjoitti...

:-) Juu, eipä niin. Kuva on sinänsä puoliksi vahinko ja/tai eräänlainen yritys, sillä jos kovin tarkasti katsoo, niin tuon systeemin takana on kyhmyjoutsenpariskunta pesueineen, mutta eipähän ne sieltä näy :-)

Oh-show-tah hoi-ne-ne kirjoitti...

Mutta me killa uskomma siun sanaasi.

Vaiheinen kirjoitti...

Hyvä, kiitos. Jos tuota fotoa vilkuilee suuremmassa mittakaavassa saattaapi ne elukat sieltä näkyäkin :-) Mutta se ei ole kuvan idis...

Inkivääri kirjoitti...

Kaunis kuva kesästä!

Pisarat kirjoitti...

Joutsenet ovat nyt juuri niin upea osa kuvaa.
Ensin olisin juossut rantaan rymistellen kokeilemaan veden lämpötilaa. Ajatukseni muuttui heti kun luin joutsenet. Hyvinhån ne huomaa, kun osaa vain katsoa.
Luonto on juuri tuollainen aisteja herättävä. Avautuu jokahetki erilaisena. Tässä kuvassa onnistuit saavuttamaan sen. Onnea vaan vahingonlaukauksellesi.

Hirlii kirjoitti...

no tämmöistä liplatustahan se kesän pitääkin olla.

savisuti kirjoitti...

Kyllä ne joutsenet näkyy ja vielä poikasetkin erottaa kun osaa katsoa oikeaan suuntaan. Tyypillinen kesänäky, vieno tuuli ja laineen liplatus.

arleena kirjoitti...

Tuotahan siinä kesän parhaassa on myös.

Halo Efekti kirjoitti...

Vesi, rantakivet ja tervaleppä - siinä jo kesäinen yhdistelmä. Tässä vielä bonuksena joutsenia, joka kyllä havaitsee (nyt kun sanoit) ;D

Vaiheinen kirjoitti...

@kaikki,
Kiitos kiitos. Niinhän se on, että kesäkin on hetkiä täynnä ja niissä on oma kaikunsa ja liplatuksensa. Aina se ei ole auringonlaskua, vaan pieniä hetken palasia ja poikasia paikallaan.

petruska kirjoitti...

Kyllä, vesi ja järvistömme kuuluu kesän tarjoamiin ihanuuksiin!

Vaiheinen kirjoitti...

Kyllä. Olet oikeassa. Kuvassa tosin on meri, mutta ei anneta sen häiritä, vaan otetaan mukaan listalle :-)