lauantaina, marraskuuta 29, 2008

Nyrjähdyksiä #40

Tämä on hulluutta!

YLE Uutiset kertoo, että:

"Ostoksille rynnänneet asiakkaat talloivat Wal-Mart-kauppaketjun työntekijän kuoliaaksi perjantaina New Yorkissa Yhdysvalloissa."
Mikä on se valtaisa kiihko ja euforia, joka saa ihmiset toimimaan niin ettei edes ihmishengellä ole väliä kunhan pääsee OSTAMAAN?

Saanko sanoa ruman sanan? Saan tai en, niin sanon, että hyi *******i.

Ihmiskunnalla ei ole oikeasti paljon toivoa, jos tuo edustaa kehityksen nykytilaa.

3 kommenttia:

Almamaria kirjoitti...

CNN.com kertoo, että ihmisiä oli alkanut kerääntyä torstai-iltana kello 21.00 kaupan eteen. Ovet oli aukaistu perjantaiaamuna kello 05.00...
Myös muut työntekijät olivat joutuneet kamppailemaan päästäkseen massan alta, asiakkaat olivat rikkoneet ovia matkallaan ja jopa poliisien oli vaikea edetä ihmisjoukossa matkallaan auttamaan uhria. Sairasta!

Saara kirjoitti...

Varsinkin näin joulun alla suloisen joulurauhan odotus saa myös meillä raivoisat asiakkaat tallomaan kaupan työntekijöitä henkisesti enenevissä määrin. Mutta mikään ei näemmä jenkeissä enää mene shoppailun tärkeyden edelle, ei edes ihmishenki. Ja Suomihan on maailman amerikkalaisin maa.

Vaiheinen kirjoitti...

Almamaria ja Saara,
Niinpä. Kuten sanottua, sairasta. Koko asia menee meikäläisen pikkuruisen ymmärryksen yli täydellisesti. Olen sitä mieltä, että joulurauhan hengessä: älä osta mitään.