sunnuntaina, marraskuuta 30, 2008

Some day classic: Dream Police

Viihdettä, olkaa hyvä.

Tai... eipäs tehdäkään asiaa ihan niin yksinkertaiseksi, sillä seuraavan pläjäyksen voi tietysti aasinsillan kautta ajatella myös kannanotoksi eduskunnan perustuslakivaliokunnan Lex Nokia-lausuntoon.

Perustulakivaliokuntahan on tulkinnut muun muassa perustuslain 10 § tekstiä "kirjeen, puhelun ja muun luottamuksellisen viestin salaisuus on loukkaamaton" siten, että se ei koske työnantajaa samalla tavalla kuin se koskee tavallisia kansalaisia. Silti perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Kimmo Sasi (kok.) haluaa rinnastaa yritykset kansalaisiin.

Menikö sekavaksi? Jos meni, niin ei se mitään. Asia selvinnee seuraavassa urkintalain muutoksessa tai sitten ei.

Haluaakohan perustuslakivaliokunta seuraavaksi ajatuksemmekin kontrolliin?


Dream Police on Cheap Trick-yhtyeen biisi vuodelta 1979. Biisi on Dream Police-albumin nimikappale ja singlejulkaisuna se päätyi Yhdysvalloissa sijaluvulle 26, Kanadassa sijalle 12 ja Australiassa sijalle 16.

Yhdysvaltalainen Cheap Trick perustettiin vuonna 1972. Ensimmäisen levynsä Cheap Trick yhtye julkaisi vuonna 1977. Sen jälkeen varsin tiiviiseen tahtiin useammankin jonkinlaista suosiota nauttinutta albumia ennen kun 1980-luvun alkupuolella yhtyeen tähti alkoi laskea. Dream Police on järjestyksessään yhtyeen 4. albumi. Viimeisin studiolevytys on vuodelta 2006.

Cheap Trick on toiminut esikuvana varsin monelle suositulle rockyhtyeelle kuten esimerkiksi Guns N' Roses, Mötley Crüe, Nirvana, Stone Temple Pilots, Green Day, Smashing Pumpkins tai Weezer.

(Videon lähde:Daily Motion)

5 kommenttia:

Ink Narrative kirjoitti...

Paljon tuntemattomia biisejä tänä sunnuntaina. Tämä on tosiaan hyvä, miten se jäänyt minulta tuntemattomaksi?

Vaiheinen kirjoitti...

Niinpä on. Cheap Trick on ihan hyvä, joskin sen tuotantoa vaivaa pienoinen tasapaksuus eli vaihtelua olisi saanut biisien välillä olla lisää.

Bändi ei hirveän suosittu Suomessa ole ollut ja siitä nyt ihan kauheasti ole melskattu. Tunnetuin biisi taitaa olla tuo Surrender.

Anonyymi kirjoitti...

Unohdin käydä kommentoimassa tätä viime viikolla, vaikka kuuntelemassa kävin kaksikin kertaa. Se pisti niin hymyilyttämään :) :) :)

Tuttua tutumpi biisi ja tuttua tutumpi bändi! Hyvä klassikkovalinta!

Löytyy muuten levyhyllystä ;)

Vaiheinen kirjoitti...

Sinultakinko? Hyviä levyjä sinulla hyllyssä :-)

Anonyymi kirjoitti...

Tietenkin :)